De l'eufòria a la tristesa: el trastorn bipolar

Forma part de: Salut mental en la infància i l'adolescència


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dimarts 16 d'octubre de 2018

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimarts 16 d'octubre, a les 18.30 h

 • A càrrec de:

  Dr. Francesc Colom, doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona i psicòleg clínic especialista

 • Promocions:

  50 % de dte. clients de CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

Hi ha persones que presenten alts i baixos emocionals molt accentuats. Persones que durant setmanes es mostren divertides, creatives, treballadores i amb una gran capacitat per començar nous projectes i que, de sobte, desapareixen del mapa, no contesten al telèfon o es mostren tristes i poc comunicatives. Probablement aquestes persones —sabent-ho o no— pateixen algun tipus de trastorn bipolar. La conferència "De l'eufòria a la tristesa: el trastorn bipolar" aborda aquest problema de salut mental.

Els trastorns bipolars són malalties que afecten les emocions, i que causen alts i baixos extrems i canvis inusuals en l'estat d'ànim que poden afectar greument la vida d'una persona. S'estima que un 4 % de la població presenta alguna de les formes de trastorn bipolar. En aquesta conferència s'ajudarà a identificar en què consisteix aquest trastorn, com evoluciona al llarg de la vida, quines persones l'han patit al llarg de la història i quin n'és el tractament.

Conferència a càrrec del Dr. Francesc Colom, doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona i psicòleg clínic especialista.


Altres activitats del cicle "Salut mental en la infància i l'adolescència"
Coorganitzat per:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: