Intel·ligència humana vs. intel·ligència artificial

Forma part de: Robots, els humans i les màquines


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dimecres 24 d'octubre de 2018

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimecres 24 d'octubre, a les 19 h

 • A càrrec de:

  Itziar de Lecuona i Ramón López de Mántaras. Moderador: Juan Andrade

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  50 % de dte. clients de CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

La intel·ligència artificial avança sense pausa i s'estima que, en alguns casos, aviat superarà les capacitats humanes. Aquest fet sense precedents obre nombrosos reptes de caràcter ètic que busquen garantir la nostra protecció tant des del punt de vista físic com intel·lectual. En el debat Robots i intel·ligència artificial analitzarem en quin moment es troba la investigació en aquest àmbit i en coneixerem els últims avenços i els objectius futurs.

Durant el debat, en el qual participaran dos persones expertes en bioètica i robòtica, es discutiran els valors ètics lligats a la intel·ligència artificial i es respondran preguntes que ens inquieten. Es pot garantir que els robots compleixin aquests valors davant d'una presa de decisions? Són predictibles, traçables o auditables aquestes decisions? La intel·ligència artificial del futur serà justa, transparent i responsable?

Comptarem amb Itziar de Lecuona, doctora en Bioètica i Dret per la Universitat de Barcelona i Ramón López de Mántaras, director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC. Modera Juan Andrade, director de l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial, CSIC-UPC.


A càrrec de:

Itziar de Lecuona, doctora en Bioètica i Dret per la Universitat de Barcelona, i Ramón López de Mántaras, director de l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC. Moderador: Juan Andrade, director de l'Institut de Robòtica i Informàtica Industrial, CSIC-UPC

Altres activitats del cicle "Robots, els humans i les màquines"
En col·laboració amb:
Activitats relacionades
  • EXPOSICIÓ

   Robots. Els humans i les màquines

   CosmoCaixa Barcelona. A partir del 13 de juliol de 2018

   L'exposició "Robots! Els humans i les màquines" mostra la relació entre els humans i les màquines, des de les primeres eines lítiques fins al desenvolupament dels robots i de la intel·ligència artificial.

  • Activitat oberta. Places limitades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: