CONFERÈNCIA

La paraula es va fer carn i la carn s'ha fet bit. Imatge i descorporització

Forma part de: L'era digital. Transformacions, mites i malestars


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Girona 

Dimarts 14 de novembre de 2017

 • Adreça:

  Carrer Ciutadans, 19, 17004 Girona, Girona

 • Horari:

  Dimarts 14 de novembre, a les 19 h

 • A càrrec de:

  Francesc Núñez Mosteo, professor dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC

 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

Una reflexió sobre possibles conseqüències de la digitalització de les nostres accions, emocions, identitat i de pràcticament totes les dimensions de la nostra vida. En aquest context, les tecnologies digitals han potenciat la capacitat expressiva i generadora d'emocions (a través de la imatge), s'han incrustat en la nostra subjectivitat i han ampliat la capacitat de comunicació i relació social. Paradoxalment, el fet d'encarnar-nos en el món digital disminueix la capacitat d'acció social.
Francesc Núñez Mosteo és doctor en Sociologia per la UAB, llicenciat en Filosofia per la UB i llicenciat en Sociologia per la UAB. Actualment és professor agregat dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC i director acadèmic del màster universitari d'Humanitats Art, Literatura i Cultura Contemporànies. També és professor convidat de la Facultat de Filosofia de Catalunya (URL). Pel que fa a la recerca, procedent de la sociologia del coneixement s'ha centrat en la sociologia de les emocions (emocions, consum i tecnologia).


A càrrec de:

Francesc Núñez Mosteo, professor agregat dels Estudis d'Arts i Humanitats de la UOC i director acadèmic del màster universitari d'Humanitats Art, Literatura i Cultura Contemporànies

Altres activitats del cicle "L'era digital. Transformacions, mites i malestars"
  • CONFERÈNCIA

   Et quedes sense mòbil!

   CaixaForum Girona. Dimarts 24 d'octubre de 2017

   Analitzarem la diversitat de maneres d'establir normes i pautes familiars per controlar l'ús que els adolescents fan de la tecnologia, i les diferències que trobem segons la classe social.

  • 4.00 €
  • Entrades
En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: