VISITA COMENTADA

Menja't el Museu


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Del 25 de gener al 28 de juny de 2018

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  A les 20 h. Es prega màxima puntualitat

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  50 % dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  18 euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Activitat recomanada + 18 anys

  Activitat en català

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Menja't el Museu és una experiència lúdica i gastronòmica per a públic adult. L'últim dijous de mes el Museu tancarà més tard de l'horari habitual per acollir unes visites especials i temàtiques que t'acostaran a diferents àrees d'interès, des d'un vessant adult, i que culminaran amb un tast degustació relacionat amb el millor menjar i el millor beure.

Visites:

DINOSAURES A LA SAL - 25 de gener
Coneixeràs el seu camí evolutiu fins a convertir-se en aus (i també en menjaràs alguna!).

VERNE EN LA SEVA SALSA - 22 de febrer
Repàs d'algunes obres del millor novel·lista científic mitjançant mòduls del Museu. Descobriràs la seva passió per la ciència i també per la cuina.

DARWIN. MENJAR COM UN NATURALISTA - 22 de març
Veuràs com el destacat naturalista era també un excel·lent gastrònom capaç de menjar-se qualsevol de les espècies que havia descrit. Repassarem les seves teories i menjaràs unes quantes tapes evolutivament suggerents.

ELLES EN LA CIÈNCIA - 26 d'abril
Podem dir amb certesa que sense dones no hi hauria ciència. La seva aportació ha estat imprescindible, i en aquesta visita repassarem la seva contribució i veurem com funciona el sexe i el gènere dins la naturalesa. Per finalitzar, menjarem unes tapes en honor a les més grans científiques de la història.

TERROR A COSMOCAIXA - 31 de maig
La por: com funciona aquest mecanisme? Sense ella seriem presa fàcil dels depredadors? A més, ens agrada passar por? Estàs preparat per fer un recorregut terrorífic pel Museu? Acabaràs, com sempre, degustant unes tapes per si la por t'ha obert la gana.

TABÚ - 28 juny
El sexe en els animals com a eina instintiva per garantir les espècies. Repassarem les anècdotes més interessants i les curiositats del sexe en el món animal. Acabarem amb unes tapes.

* Activitat en català


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: