Cicle

Top Ciència

Top Ciència


Pestañas principales

Top ciència és un espai destinat a la trobada de la societat amb la investigació més actual i al foment de vocacions científiques entre els més joves.

Top ciència, el nou espai de CosmoCaixa Barcelona, disposa de dues zones diferenciades. Una està dedicada a mostrar projectes d'investigació avantguardistes que es fan actualment i s'anirà renovant amb projectes diferents cada sis mesos, sempre mantenint les característiques d'actualitat i excel·lència. L'altra zona revela, gairebé en temps real, els interessos de la societat amb relació a la ciència i descobreix diferents alternatives de futur que presenten les carreres científiques.


Activitats del cicle
  • EXPOSICIÓ

   Retina. Nous tractaments per curar la ceguesa

   CosmoCaixa Barcelona. Fins novembre del 2018

   En aquest projecte, es vol, a més de donar a conèixer l'ull i com funciona, fer un repàs de les malalties degeneratives de la retina i de l'evolució dels seus respectius tractaments al llarg de la història fins a l'actualitat

  • Activitat oberta. Places limitades
  • EXPOSICIÓ

   Economia circular

   CosmoCaixa Barcelona. Fins a gener del 2019

   L'economia circular es basa a assolir sistemes de producció i consum més eficients i sostenibles, que preservin els recursos dins d'un cicle continu i que optimitzin el seu valor.

  • Activitat oberta. Places limitades